• 3259 0088


  • Amagers ramme og glasfagmand


Amagers ramme og glasfagmandIndramning af litografier, plakater, kunst m.m.Vi indrammer litografier, foto, plakater, malerier og meget mere. I forretningen har vi altid et stort udvalg af kvalitetsrammer i forskellige former, størrelser, farver, og træsorter du kan vælge imellem. Ønsker du at fremhæve dit billede bedst muligt anbefaler vi en indramning med et passe partout af syrefrit karton.

Vi laver alle typer indramninger, eks. med almindelig glas, refleksfrit glas, museumsglas/UV-glas. UV-glas er en dyrere løsning, men den beskytter dit billede bedre imod solens stråler og forhindrer dermed at det med tiden falmer.
En opklæbning af eks. en plakat på syrefrit karton forhindrer at billedet kan rykke sig eller bule ud efter indramningen.

Vi tilbyder professionel rådgivning og inspiration til kunstforeninger, reklamebureauer, firmaer, gallerier og offentlige institutioner, så vi i fællesskab kan finde en løsning på den indramning som i har brug for. Vi kan bla. hjælpe med gratis udlån af kunstbøger til inspiration. De er velkommen i vores forretning og værksted, ellers kommer vi gerne ud i Deres virksomhed uden beregning, og præsenterer vores store udvalg i rammer, passe-partout og glastyper.

Gratis levering efter forudgående aftale 2 gange ugentligt i hele Storkøbenhavn.

Indramning af kunst og grafik
Altid et stort udvalg i forretningen med alurammer, trærammer, malerlærreder m.m.

Indramning/lærreder til kunstnere


Hos Kjærulff-Tietze ApS. har vi mange års erfaring med indramning for kunstnere. På rammeværkstedet gør vi brug af de traditionelle håndværksteknikker omkring indramning, og alle vore medarbejdere på rammeværkstedet har har en høj faglig stolthed til deres arbejde. Vi tilbyder kvalificeret vejledning i hvordan du vælger den rigtige indramning til lige præcis dit projekt. Gennem årene har vi har lavet stort set alle tænkelige typer af indramninger, herunder indramning af meget store malerier, lærreder i stort format og bannere. Vi er altid klar med uforpligtende rådgivning omkring specialopgaver og indramninger der falder uden for det traditionelle. Vi udfører indramninger af kunst, malerier m.m. i København og på Sjælland - kontakt os gerne for råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud. ​

Vore malerlærreder er udført i en høj kvalitet, de er fremstillet i Europa i 360 gram bomulds lærred og kan laves på mål i både standard og specialstørrelser. Vore lærreder er velegnede til alle typer kunst: Oliefarver, akrylfarver, akvarel, oliekridt m.m. Alle blændrammer er udført i bæredygtigt fingerskaret fyrretræ, og vi udfører altid vore opspændinger på kraftige blændrammer af højeste kvalitet. Kom gerne forbi forretningen hvis du ønsker at mærke og se kvaliteten på vore professionelle lærreder til kunstnere. ​

Et Rammeværksted & glarmester på AmagerKjærulff-Tietze ApS. er et indramningsværksted og glarmesterfirma, som har specialiseret sig i traditionelt glarmesterarbejde, herunder:
Skæring af glashylder, skæring og isætning af ruder, glasbordplader og spejle, samt indramning af malerier, litografier og plakater til bl.a. private, kunstnere, kunstforeninger, reklamebureauer, firmaer og offentlige institutioner, for kunder på hele Sjælland.

Vi blev grundlagt i 1986, og vores strategi har altid været, at vi skal levere kvalitet og service til konkurrencedygtige priser.

Med vores mere end 25 års erfaring indenfor glarmesterarbejde og indramning, er vi glade for i dag at være leverandør til nogle af Danmarks største virksomheder.

Vi er i dag ca. 10 dygtige medarbejdere, der alle er dedikerede til deres håndværk, og vi har eget rammeværksted på Amager.På værkstedet laver vi vores alu- og træindramninger med refleksfrit glas, museums/UV-glas eller almindeligt glas.

I vores forretning finder du altid et stort udvalg af skifterammer i træ og aluminimum i mange størrelser, farveprøver til rammer samt forskellige passe partout muligheder du kan blive inspireret af, og vi står selvfølgelig gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Vores værksted og forretning i Oliebladsgade, er centralt beliggende på Amager, tæt op ad Amagerbrogade og Amagerbro Metrostation.
Gode parkeringsmuligheder findes lige ude foran butikken.

Jann Kjærulff, indehaver